Praktijk voor Psychologie Hondebrink in Katwijk

Ambulante generalistische basis GGZ praktijk in Katwijk.

Over mijzelf

Natascha Hondebrink (1965) is gezondheidszorgpsycholoog en neuropsycholoog en is afgestudeerd aan de universiteit Leiden in de Engelse Taal- en Letterkunde en in de Klinische Neuropsychologie. Na haar studie heeft ze naast vakgerelateerde trainingen de postdoctorale opleidingen voor Gezondheidszorgpsycholoog (gz-psycholoog) en Psychosociale oncologie gevolgd. Zij is Supervisor voor de GZ-opleiding en was docent Cognitive Behavioral Interventions (CBI/CGT), Perspectief op CarrièrePlanning (POCP), Mentor en Supervisor bij de Universiteit Leiden.

Naast geheugenonderzoek in het Ruwaard van Puttenziekenhuis en persoonlijkheidsonderzoek bij Borderline persoonlijkheids- en stemmingsstoornissen in het Delta Psychiatrisch Centrum, heeft zij geheugen- en kwaliteit van levenonderzoek gedaan in het LUMC. Daarnaast werkte zij enige jaren als behandelaar in de eerste lijn in Warmond, Leiden, Lisse, Katwijk en Rijnsburg. Haar veelzijdige achtergrond helpt haar om vanuit verschillende invalshoeken de meest geschikte behandeling na te streven.

Registraties

Registratie Gezondheidszorgpsycholoog (GZ psycholoog) (BIG nummer: 29915442325), ParkinsonNet en MS Zorg Nederland. Opgenomen in het deskundigenbestand van de NVPO (Nederlandse vereniging voor Psychosociale Oncologie). Lid van de NVGzP, de Nederlandse Vereniging van (BIG-geregistreerde) gz-psychologen en klinisch (neuro)psychologen. Lid van NIP, Nederlands Instituut van Psychologen. Registratie CEEFT- richtlijnen gecertificeerde register-relatietherapeut EFT.